pousoda

Senaste inläggen

Av Kennel Pousoda - 10 mars 2014 15:31

Ayla har satt juver och magen har sjunkit ner! slemproppen börjar sakta lösas upp och nu närmar sig valpningen med stora steg !
Ayla har även börjat få små förvärkar så man mrker att hon får ont lite då o då temperaturen pendlar fortfarande Detta bir en lååång vecka omkring den 14 är det beräknat men det kan kmma någon dag inna o någon ag senare det vet man aldrig fören efteråt :-) Spännande!

ANNONS
Av Kennel Pousoda - 5 mars 2014 21:12

Nu är det inte långt kvar till beräknad födelse av valparna i slutet på nästa vecka har vi räknat på så vi får se om lill tjejen hållet sig till skolboken!

ANNONS
Av Kennel Pousoda - 28 februari 2014 08:23Ayla  med sin kalaskula har blivit riktigt rund om magen kezzy är vi lite osäkra på om hon har blivit dräktig hon är inte alls lika rund som hon brukar bli vid dräktighet, kan hända att det bara är någon enstaka valp i henne o det håller vi tummarna för !


Men Ayla har nog ett helt fotbolls lag med sin gigantiska valpmage... Aylas mamma Pousoda smach here she comes fick 7 valpar i sin första kull o det är rätt så gediget för en liten gårdshund spännande nu är det bara 14 dagar kvar cirka till förväntad nedkomst!........
Här på bilden nedan har vi en av våra avkommer från kezzys tidigare kull Cheriè som bor i ronneby på kennel Skärgårdsvallaren som föder upp border collie Cherie är en go o glad liten hund som älskar western hästar och följer gärna med sin lill matte simone på en tur då o då och gärna i sadlen :-)

    

Av Kennel Pousoda - 24 februari 2014 19:32

Både kezzy och Ayla mår bra ! Dagarna består av att äta sova och uträtta sina behov....inte mkt man orkar som dräktig tungt med magen ......

Av Kennel Pousoda - 21 februari 2014 09:30

Båda hundarna mår super magarna växer ordentligt kezzy ska föda sin sista och 5 kull och ayla ska ha din första kull någonsin spännande! Båda hundarna älskar och ligga i soffan när vedkaminen står och sprakar i detta ruggiga regninga väder helst i små hussarnas famn ?

man kan känna små små valpar i magen på tikarna speciellt på kezzy som blir större då hon har haft några valpkullar innan!
Men ayla är oxå rätt så rultig innan var hon en muskulös atlet nu är hon lite rultig även hon! Spännande några veckor kvar fram till v 11 sen så

Trevlig helg på er önskar vi på kennel pousoda

Av Kennel Pousoda - 16 februari 2014 09:45


Nu går tiden snabbt fram till att valparna ska få se dagens ljus...


Både Kezzy o Aya börjar o bli runda om magen och man kan känna små valpar inne i magen.

            


Av Kennel Pousoda - 2 februari 2014 09:20


Tikarna är i början av sin dräktighet beräknad nedkomst av våra förväntade valpar är vecka 11 så vi ha :-)r en spännande vår att gå till mötes så alla eventuella valpköpare som är intresserad av en valp ur någon av dessa två kulla är varmt välkomna att höra av sig :-) alla avelsdjuren är  fri röntgade och utställsa med Excellent och "CK"

Champion kvalitè även hanen till Ayla är mentaltestad med godkänt resultat...


Intresserad av en valp vänligen kontakta oss via mail eller telefon

marie@vallgaren.se   eller ring 0736-52-00-17


Nytt är att vår tik Pousoda Arizona af kezzy är fri röntgad med hd grad A! "Flay" bor hos våra fodervärdar Maria o henrik och skall ha en kull här hos oss på kennel Pousoda :-)....


En av tikarna som skall ha valpar Ayla


Kezzy som skall ha valpar !
Ayla
Kezzy

 

Ayla  


Pousoda Arizona af kezzy
Kezzy vilar efter en lång dag ute i snön!

 

Ayla

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se